Platen Rådgivning

Profil

Født 1956. - har egen praksis i Aalborg / Nordjylland som
Parterapeut / Psykoterapeut / Familieterapeut / Familierådgiver / Supervisor m.m.


Uddannet ved The Kempler Institut of Scandinavia som familieterapeut / parterapeut / familierådgiver / konsulent og supervisor.- Uddannet på Psykoterapeutisk Institut I Kbh. som Eksistentiel psykoterapeut. - Certificeret i brugen af profilværktøjer til HR processer - ved Garuda A/S.

Jeg har 15 års erfaring som parterapeut / familieterapeut / familierådgiver / psykoterapeut og supervisor. Derfør har jeg 22 års erfaring som pædagog, hvor jeg har arbejdet indenfor daginstitutionsområdet – børnehaver og fritidshjem både som pædagog og støttepædagog.
Fra døgninstitutionsområdet, hvor jeg har arbejdet på hhv. observationshjem
for børn fra 0 – 14 år, behandlingsinstitution for anbragte børn fra 4 – 16 år, døgninstitutioner for unge fra 14 – 25 år samt børnehjem for handicappede børn fra 4 - 18 år.

 Anerkendelse - det som sker i familien - og relationernes betydning for den enkelte, har altid haft min interesse, hvorfor jeg efteruddannede mig som psykoterapeut / parterapeut / familieterapeut / familierådgiver / supervisor.  Det, at jeg siden 1994 har boet ien stedfamilie har bestemt ikke gjort interessen for familen mindre.

Før jeg startede som selvstændig var jeg ansat  i 5 ½ år i et kommunalt Familiehus, hvor jeg udelukkende beskæftigede mig med parterapi / familieterapi / familierådgivning af familier – børn og ikke mindst unge, der har haft det svært med livet, både i og udenfor familien.
Desuden gav jeg supervision til bl.a plejefamilier.

 

Ultimate Web