Platen Rådgivning

Børnesamtaler

Det er min erfaring, at mange børn i mange forskellige situationer, kan ha behov for at tale med en voksen, de ikke er i nær relation til. Da de føler sig meget loyale med deres forældre, vil de altid ta hensyn til forældrene før dem selv - med den konsekvens, der vil være ting de undlader at sige - og ofte de ting som de har allermest brug for at få sagt.

Mange børn føler sig i flere sammenhænge ensomme, bange og misforstået. Fx. Ved skilsmisse - sygdom - dødsfald - mobning - skænderier ol.

Min erfaring er - at det børnene føler som et kæmpe problem - ofte kan ændres med ganske få samtaler, og at de allerede efter første samtale, har det markant bedre.

Når, der er tale om samtaler med børn, vil jeg altid undervejs i forløbet, også ha en samtale med forældrene, således vi sammen kan skabe de bedste betingelser for at hjælpe børnene.

Er du/i - i tvivl om, det i står i med netop dit/jeres barn kan løses via samtaler, så ring til mig , så vi kan ta en snak om samtaler kan gi mening i dit/jeres barns situation.

Tøv aldrig - de små problemer må helst ikke vokse sig for store - og børnene skal helst ha det indtryk og den erfaring at der er hjælp at hente hos de voksne.

Det er muligt at få tid til en samtale inden for e1 uge.

Ultimate Web